index sitemap advanced
site search by freefind
Acasa   Afectiuni   Apiterapia   Fitoterapia   Argiloterapia   Tulburari sexuale   Alimentatia
Argiloterapia
Forum           Contact
Sanatatea ta
Viata ta sanatoasa
Termeni si conditii
tinerete-fara-batranete © 2016-2020

Sanatatea ta © 2016-2020
Termeni si conditii

Argiloterapia;

 

argila, proprietati fizice si terapeutice, cure, tratamente.

   Actiunea si efectele terapeutice ale argilei se bazeaza pe proprietatile sale antiinfectioase, antitoxice, absorbante, cicatrizante, degresante, remineralzante, anticancerigene. Este uimitor cum elementele existente în argila atunci când patrund în corp "cauta cu înfrigurare" acea zona afectata si se localizeaza în preajma ei cu o exactitate ce nu se poate.
     Proprietatile fizice si terapeutice ale argilei. Dupa analizele efectuate în laborator argila are foarte multe substante active ca: silicati de aluminiu, magneziu si fier, geluri feromagnifere si silice, carbonat de calciu, anhidrida titanica, oxizi de fier, etc. Rolul acestora în organismul uman este cunoscut de multa vreme, deoarece îl fortifica ajutând din plin la vindecarea unor maladii grave.
     Tratamentul medicamentos cu argila pentru Sanatate si Detoxifiere s-a dovedit a fi capabil de a trage afara, literalmente, toxinele din organism  ca un magnet, de a scapa de ani de acumulare toxica în doar o cada de baie. Aceste tratamente au fost dovedite stiintific, pentru a elibera metale toxice, produse chimice si radiatia din organism, si ele sunt atât de ieftine încât oricine îsi poate permite sa le urmeze.

   Pulberea de argila, care sta la baza celorlalte preparate: apa de argila, lapte de argila, cataplasme, comprese, namol, se obtine prin pisarea bulgarilor în vase de lemn sau de piatra cu ajutorul unui pisalog din aceleasi materiale, dupa care se cerne printr-o sita din matase sau plastic. Se pastreaza în vase de sticla închise ermetic.
     
Prepararea argilei se va face numai în vase de sticla sau portelan. Pentru amestecare se va folosi lingura, spatula din lemn sau plastic. Apa folosita la preparare va fi apa plata sau de izvor. Nu se va folosi apa minerala sau de la chiuveta.
     Atât în cura interna, cât si în cea externa la începutul tratamentului se constata în unele cazuri o agravare a simptomelor afectiunilor. Nu trebuie sa va dea de gândit. Acesta este semnalul începerii detoxifierii organismului.
       Argila previne, trateaza si vindeca printr-o detoxifiere masiva nu numai asupra organului sau tesutului afectat, ci si a întregului organism. Tratamentul odata început, nu se va întrerupe decât în cazuri cu totul exceptionale, deoarece argila introduce în organism un ansamblu de procese succesive (drenaj, revitalizare, stimularea reactiilor imunitare, echilibrarea dereglarilor endocrine), a caror oprire reduce efectul curativ al acesteia.

Tratamentul cu argila este la fel de vechi ca si viata însasi. Este la fel de util la fel ca si acum câteva mii de ani, dar este considerat banal tocmai ca se cunoaste de prea mult timp.
       Folositi cu încredere tratamentul natural pe baza de argila, care vindeca numeroase boli si are foarte putine contraindicatii.
       Tratamentele pe baza de argila folosite concomitent cu hrana netrecuta prin foc (hrana vie), ajuta la vindecarea tuturor afectiunilor, fara a fi nevoie de medicamente de sinteza
       Taria de a învinge boala se afla în noi!

 
argiloterapia
Argiloterapia: proprietati fizice si terapeutice.