Termeni si conditii
           TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI "www.sanatatea-ta.com"

     Stim ca nu este deloc distractiv, dar este important sa cititi aceasta pagina de Termeni si conditii de utilizare, deoarece aceste conditii se aplica utilizarii de catre dvs. a site-ului nostru privind continutul.
     Daca nu va place continutul site-ului sau nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare, ne va pare foarte rau, dar va rugam sa va opriti sa utilizati site-ul nostru, deoarece utilizarea continua inseamna ca sunteti de acord si acceptati acesti Termeni  si Conditii de Utilizare.
     Politica noastra de confidentialitate, impreuna cu alti termeni si conditii care apar in sau sunt legati de site-ul nostru, fac de asemenea parte din acesti Termeni si conditii de utilizare.
     Prin accesarea si utilizarea site-ului nostru, acceptati si sunteti de acord ca:
          trebuie sa aveti varsta de cel putin 18 ani sau varsta considerata a fi adulta in tara dvs.;
          veti accesa site-ul numai pentru uz personal, necomercial;
          veti utiliza site-ul web in conformitate cu toate legile aplicabile;
          in mod special, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este permis de lege, nu trebuie sa reproduceti, sa distribuiti, sa modificati, sa afisati, sa efectuati, sa publicati, sa acordati licenta, sa creati lucrari derivate sau sa utilizati site-ul fara permisiunea noastra. Puteti face ocazional o copie tiparita a continutului, cum ar fi articole, bloguri sau retete, pe site-ul nostru pentru uz personal;
         nu veti incerca sa modificati, sa eliminati sau sa interferati in alt mod cu site-ul www.sanatatea-ta.com;
    site-ul
www.sanatatea-ta.com poate contine articole si bloguri, software, opinii, sfaturi, link-uri web si oferte promotionale legate de sau furnizate de terte parti (Continut terta parte).    Va rugam sa retineti ca nu suntem responsabili pentru continutul unui tert, iar utilizarea dvs. si dependenta de continutul unei terte parti pot fi supuse termenilor si conditiilor stabilite de acea terta parte. Nu acceptam, nu controleaza, sponsorizam sau aprobam nici un continut al tertilor, in special teste medicale, practicieni, produse, proceduri sau tratamente si utilizati si sa va bazati pe orice continut terta parte pe propriul risc;
    nu suntem responsabili de efectele diferitelor tratamente sau preparate mentionate in site;
    orice informatie furnizata pe acest site este numai pentru informatiile dvs. generale.                               niciun continut de pe site nu este destinat sa inlocuiasca consultanta profesionala independenta, in special consultanta medicala, diagnosticarea sau tratamentul. Ar trebui sa      tineti intotdeauna in considerare propriile circumstante si sa va exersati abilitatile, grija si diligenta in ceea ce priveste utilizarea informatiilor obtinute de pe site. Intotdeauna solicitati sfatul unui medic specialist calificat pentru probleme de sanatate. Contactati medicul sau serviciile de urgenta daca credeti ca este posibil sa aveti o urgenta medicala.
Raspundere
Scopul nostru este sa va oferim cea mai buna gama de continut privind sanatatea. Ne straduim constant sa realizam acest lucru, insa nu putem promite ca totul va fi perfect tot timpul.
In consecinta, site-ul
www.sanatatea-ta.com este furnizat "ca atare" fara garantii si raspunderi privind:
       site-ul este furnizat fara erori sau neintrerupt;
       ca orice informatie continuta pe site este exacta, fiabila, adecvata sau completa;
       ca site-ul este monitorizat sau protejat de de utilizator sau de terta parte care poate incalca acesti Termeni de utilizare sau legi aplicabile;
      ca site-ul
www.sanatatea-ta.com nu contine virusi sau alte programe spion care ar putea deteriora dispozitivul.
      In masura maxima permisa de lege, ne declinam orice raspundere pentru orice pierdere sau dauna (inclusiv, dar fara a se limita la, pierderi sau pierderi speciale, indirecte, consecvente sau pierderi de profit), indiferent ca apar direct sau indirect in legatura cu continutul acestei pagini. Acesti Termeni de utilizare nu limiteaza niciun drept care nu poate fi revocat de care ati putea avea dreptul in temeiul legilor tarii in care locuiti.


 
index sitemap advanced
site search by freefind
Acasa   Afectiuni   Apiterapia   Fitoterapia   Argiloterapia   Tulburari sexuale   Alimentatia
Termeni si conditii
 
Forum           Contact
Sanatatea ta
Viata ta sanatoasa
Termeni si conditii
tinerete-fara-batranete © 2016-2020

Sanatatea ta © 2016-2020
Termeni si conditii